Magunkról

A PB Invest Kft. 2004-ben csinálta első lakópark ingatlan-fejlesztését, ahol 27 mediterrán típusú családi házat épített. Később egy-egy dolog ismétlése helyett a vállalkozás inkább mindig új kihívások felé fordult, így építettek multifunkciós bevásárló- és szolgáltatóközpontot, de magas felszereltségű wellness üdülőket is a Balatonon. Most pedig egy klasszikus nagyvárosi lakóépületet álmodtak meg irodákkal, szolgáltatásokkal Debrecen belvárosába.

Megvalósult Projektjeink:

JÓZSAPARK BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

DEBRECEN-JÓZSA BEVÁSÁRLÓ- ÉS SZOGÁLTATÓKÖZPONTA Magyarország keleti részén fekvõ Debrecen közel 210 ezer lakosával az ország második legnépesebb városa.A debreceni városközponttól csupán néhány kilométerre lévõ települések közül az egyik legfelkapottabb városrész Józsa lett: az elmúlt tíz évben megduplázódott az itt élõk száma, valamint a lakosság évente 500-1000 fõvel nõ.A jelenleg több, mint 11 000 lakosú debreceni kertvárosban szinte csak új építésû családi kertes házak, ingatlanok találhatóak.Józsa fennállása óta „alvó város”, a területen nem található semmilyen kiszolgáló intézmény, mely a lakosság mindennapi, kulturális, szociális szükségleteit kielégítené.A városrész jelenleg teljesen kiaknázatlan terület a vállalkozók és szolgáltatók szempontjából egyaránt.VILLA PORT RESORT

A PB Invest Kft., mint tulajdonos és a projekt teljes körû bonyolítója, ezen értékálló, magas használati értékû beruházás keretein belül, egyedülállóan új kategóriát igyekezett megteremteni a Balaton partján a vitorlázást, nyugodt pihenést kedvelõ családok számára.Az alacsony gondozási igényû és magas minõségi követelményeknek is megfelelõ anyagok kiválasztásán, illetve szolgáltatási színvonalon túl, különösen nagy hangsúlyt fektettünk az energiatakarékos fûtési-hûtési rendszerek (geotermikus energia, napkollektor) kialakításával a rezsi, és közös költség alacsonyan tartására.A fentieken túl meghatározó eleme a projektnek, a tulajdonosi kör kiválasztása hiszen mindenki számára fontos, hogy jó társaságban és nyugodtan környezetben töltsük a családunkkal a pihenésre szánt idõnket.A beruházás értékesítési mutatója, számunkra megnyugtató módon bizonyította, hogy van a magas mûszaki tartalmú ingatlanokra igény,- még jelen gazdasági helyzetben is.

 
MEDITERRÁN LAKÓPARK

A mediterrán típusú lakóházak egyike a legkedveltebb irányzatoknak. A PB Invest Kft. a helyi igényeket és adottságokat figyelembe véve egy egyedülálló, nem mindennapi tervet valósított meg, és ezzel az egzotikus stílussal bõvítette a helyi ingatlanpiac kínálatát is.A 27 lakásos sorház Debrecen egyik legszebb részén, hatalmas területû õsfás környezetben a Bölcs u. és a Csigekert u. sarkán található.A lakópark jellemzõje a különleges formavilág, mely a magyar hagyományoktól, építkezési stílusoktól eltér. A felhasznált anyagok és az alkalmazott színek tökéletesen harmonizálnak egymással.


PB INVEST IRODAHÁZ

A Társaság irodaháza szintén a mediterrán lakópark része. Az épület saját beruházásként létesített 180 m2-es alapterületen helyezkedik el, a legmodernebb technikával, vállalatirányítási rendszerrel európai színvonalnak megfelelõen mûködik.» Képek a PB Invest Irodaházról